022: KAAAKOR VIHAAAR! Gost: dr. Andrej Stare (RTV SLO)

Dr. Andrej Stare (foto: osebni arhiv AS)

Andrej Stare, dr. med. spec., o nogometu, SP v Braziliji, dopingu in komentiranju športnih prenosov. O priljubljenosti med ljudmi in zakaj gre to marsikomu v nos. Razloži, kako se pripravlja na tekme, zakaj se je pred leti za dva meseca zaprl v NUK in pove tudi, zakaj je zanj Anže Kopitar najboljši slovenski športnik. Ne zamudite, vihaaaaar!

Na podcast Metin čaj se lahko naročite tudi preko iTunes in RSS.

 

Dr. Andrej Stare (foto: osebni arhiv AS)
Dr. Andrej Stare (foto: osebni arhiv AS)

Andrej Stare, dr. med. spec. – športni komentator na RTV SLO (nogomet, atletika, hokej na ledu in smučarski skoki), sodelavec MOK-a za informatiko na OI, član antidopinške komisije NZS in UEFA, avtor številnih športnih publikacij ter dobitnik številnih nagrad in priznanj za svoje delo v športnem novinarstvu.

Aljaž Pengov Bitenc (foto: Alenka Unk)
Aljaž Pengov Bitenc (foto: Alenka Unk)

Aljaž Pengov Bitenc – @pengovsky na Twitterju, agent provocateur in splošni nebodigatreba. Bloger od leta 2006. V tem času si je prislužil že vse možne oznake, od “obveznega vira informacij o slovenski politiki” (Economist.com), preko “odmevnega komentatorja” (The European Voice) do “komunistično-agitpropovske murgeljske podgane” (nekateri žalostni in silno osamljeni pripadniki komentariata). Sicer se oglaša tudi na “odgovorni urednik Radia KAOS” in “kolumnist časnika Nedelo”.

Nataša Briški (foto: Grega Žunič/Viva)
Nataša Briški (foto: Grega Žunič/Viva)

Nataša Briški – novinarka, soustanoviteljica in urednica spletne postaje Metina listaV prejšnjem življenju voditeljica Športne scene, dopisnica 24ur iz Washingtona in poročevalka za slovensko edicijo BBC World Report. Na Twitterju jo najdete pod @DC43Ne mara (g)rozin.

 

Andrej Stare Fan Club

– Andrej Stare brez dlake na jeziku: “Slovensko zdravstvo je kot prašičereja Ihan”

https://www.youtube.com/watch?v=KavUcjMh8zQ

– Duša Andreja Stareta ostaja zelena (1. del)

– Za stadion ni želje in volje! (2. del)

– Najboljši športnik je Gretzky (3. del)

– Vsi enotni: Stare zaljubljen v šport (4. del)

– Stare komentira šport in ne vremena (5. del)

– Heroj zaradi hitrostnega drkanja (6. del)

 

Če ste uživali in morebiti tudi kaj novega izvedeli ob poslušanju podcasta Metin čaj, bomo res veseli vaših tvitov, všečkov, daunloudov in šerov. Komentarji in predlogi, kako bi bili lahko še boljši, dobrodošli tudi na  info@metinalista.si, če pa želite ustvarjanje podcasta in vsebin na Metini listi finančno podpreti, pa lahko to storite na TEJ povezavi. Prisegamo, da z vašimi investicijami ne bomo financirali pornografskih kanalov, ne bomo se šli tajkunskega odkupa Metine liste in tudi ne razmišljamo o prevzemu POP TV-ja. 

HVALA!

One reply on “022: KAAAKOR VIHAAAR! Gost: dr. Andrej Stare (RTV SLO)”
 1. says: Tadej Šlag

  Sicer zanimiv pogovor, a ga nisem zmogel poslušati do konca.
  Tole Staretovo nenehno pokašljevanje je namreč preveč moteče.
  Tip dejansko non-stop kreha, hrka, kašlja… Dobesedno vsakih par sekund.
  NEPOSLUŠLJIVO !

  Je pa med športnimi prenosi zadeva identična.

Komentiranje je zaprto.