091: Sanja Leban Trojar (#igslovenia) – Instagram 101

Delavnica o tem, kako se dela medij, kot je Instagram. Kako se tega lotiti, da boš opažen oz. opažena, kakšen je lep profil, več tudi o fotografijah, ki “delujejo”, zakaj so pomembni heštegi in kako se jih pametno uporablja, koliko objav na dan se svetuje, kakšni so trendi in kako se da to platformo tudi monetizirati. Pazi, nohti!

#MetinČaj 

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Sanja Leban Trojar
Sanja Leban Trojar

Sanja Leban Trojar – zaposlena na Zvezi svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) kot sodelavka za PR, družbena omrežja in delo z mladimi. Ima 15+ let izkušenj z delom v nevladnem sektorju, predvsem na področju mladih & sociale ter različnih neprofitnih projektov. Prav iz slednjega – neprofitnosti večine projektov izhaja njeno nenehno odkrivanje družbenih omrežij in možnosti, ki jih splet ponuja. Ker so skoraj na vsakem projektu iz nič poskusili ustvariti nekaj, je raziskovala vsako možnost, ki se je ponudila.

Potem, ko se je izpela na blogu (zloba.si) in ko sta se s Twitterjem ujela bolj na obroke, je odkrila Instagram. In se ‘zaljubila’. Rezultat je @igslovenia in njen osebni profil, @sanyalt

 

@igslovenia na Twitterju

igslovenia Facebook

#igslovenia spletna stran

– Iconosquare

Ljubljananjam

SNAPP Guides

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”.

0 replies on “091: Sanja Leban Trojar (#igslovenia) – Instagram 101”