098: Robi Poredoš (STA) – Volitve kot vroče žemljice

Robi Poredoš (foto: osebni arhiv)

Z Robijem Poredošem, dopisnikom STA iz New Yorka, o finišu ameriških predsedniških volitev. Kateremu kandidatu oz. kandidatki so najbolj naklonjeni ameriški Slovenci in kaj se je zares zgodilo z neuspelo kandidaturo Danila Türka. 

#MetinČaj

Subscribe to

Metin čaj

Or subscribe with your favorite app by using the address below

 

Robi Poredoš (foto: osebni arhiv)
Robi Poredoš (foto: osebni arhiv)

Gost: Robi Poredoš – od decembra 1997 dopisnik STA iz New Yorka. Pred tem pa novinar časopisov Slovenec in Republika, televizije Kanal A, Slovenske tiskovne agencije v Sloveniji, vmes poseben sodelavec revije 7D, časopisa Delo, pomurskega Vestnika in POP TV.

Ponosen član društva pobratenih mest Bethlehem v Pensilvaniji in Murske Sobote v Sloveniji :) ter bolj ali manj reden zvonar slovenske cerkve Sv. Cirila v New Yorku, ki sicer nima zvona. 

 

– Carpetbagger

073: Robi Poredoš (STA) – It’s gonna be huuuuuge!

– 060: Angie Drobnic Holan (PolitiFact.com) – Liar, liar, pants on fire!

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

——————–

 

– Tretja sezona podkasta Metin čaj

– Druga sezona podkasta Metin čaj

Več od Metina lista

So ljudje, ki imajo denar, in ljudje, ki so bogati

Sreda, 27. februar 2013 (junakinja tedna je Coco Chanel) Predsednica naj bo!...
Beri dalje