Evropska četrt 007: Cepljenje, strahovi in zdravje

Foto via Projekt Imuno Facebook stran.

Veliko napačnih informacij v obtoku, stiska pediatrov in pediatrinj ter zaskrbljeni starši – tema tokratne epizode je cepljenje in projekt Imuno, Društva študentov medicine Slovenije.

Bodoči zdravniki in zdravnice z različnimi aktivnostmi ozaveščajo o pomenu cepljenja, za kar so pred dnevi prejeli celo glavno nagrado Evropske komisije. 

#EvropskaČetrt

Evropska četrt
Evropska četrt

Vse, kar vas bo zanimalo o Evropski Uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Evropsko četrt vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc.

 

EVA VRŠČAJ – študentka petega letnika medicinske fakultete Univerze v Ljubljani in vodja projekta Imuno, ki deluje v okviru Društva študentov medicine Slovenije. Sama je velika zagovornica cepljenja in aktivistka na tem področju. V projektu Imuno je aktivna vse od njegove ustanovitve. Osebno jo zanima področje pediatrije, kjer želi po koncu študija tudi nadaljevati karierno pot. 

Evropska četrt – vse, kar vas bo zanimalo o Evropski uniji, pa niste vedeli, koga vprašati. Podkast vodita Nataša Briški in Aljaž Pengov Bitenc. Na sporedu vsak drugi ponedeljek.

Evropska četrt nastaja ob podpori Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije. 

0 replies on “Evropska četrt 007: Cepljenje, strahovi in zdravje”