068: Katja Šeruga (Večer) – Delati več z manj

Katja Šeruga (foto: Andrej Petelinšek/Večer)

Z odgovorno urednico Katjo Šeruga o poslovni in vsebinski viziji časnika Večera. Kakšna je bila sanacijska pot, ki jo je Večer prehodil v zadnjih treh letih, kako se razlikuje delo v tiskanem mediju danes in včasih ter kakšni izzivi čakajo medije v prihodnje.

Vabljeni_e na #MetinČaj!

Subscribe to

Metin čaj

Or subscribe with your favorite app by using the address below

 

Katja Šeruga – prihodnje leto, upoštevaje honorarno delo že med študijem, 20 let v novinarstvu. Začetki na Večerovem dopisništvu v Ljubljani, potem ob tem še Studio City na TV Slovenija, po diplomi pripravništvo in zaposlitev na Večeru (dopisništvo Ljubljana). Sledil je odhod v DIO (osrednja popoldanska informativna oddaja) TV Slovenija, pa POP TV in nato nazaj na Večer ter v rodni Maribor, v službo odgovorne urednice Večera.

Na Twitterju jo najdete pod @KatjaSeruga.

Katja Šeruga (foto: Andrej Petelinšek/Večer)
Katja Šeruga (foto: Andrej Petelinšek/Večer)

 

– VIDEO: Z nikabom po Mariboru: “Kaj, če ima bombo?!”

– 061: Robert Farazin (TVbeat) – Zmagal bo tisti, ki bo ponudil Google AdSense za TV

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”

Več od Metina lista

Mirko Štular, kandidat za direktorja RA SLO: Profesionalnost, odprtost, razvoj

1. NAČELA Radio Slovenija s svojimi programi ključno zaznamuje slovenski radijski, medijski...
Beri dalje