068: Katja Šeruga (Večer) – Delati več z manj

Katja Šeruga (foto: Andrej Petelinšek/Večer)

Z odgovorno urednico Katjo Šeruga o poslovni in vsebinski viziji časnika Večera. Kakšna je bila sanacijska pot, ki jo je Večer prehodil v zadnjih treh letih, kako se razlikuje delo v tiskanem mediju danes in včasih ter kakšni izzivi čakajo medije v prihodnje.

Vabljeni_e na #MetinČaj!

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Katja Šeruga – prihodnje leto, upoštevaje honorarno delo že med študijem, 20 let v novinarstvu. Začetki na Večerovem dopisništvu v Ljubljani, potem ob tem še Studio City na TV Slovenija, po diplomi pripravništvo in zaposlitev na Večeru (dopisništvo Ljubljana). Sledil je odhod v DIO (osrednja popoldanska informativna oddaja) TV Slovenija, pa POP TV in nato nazaj na Večer ter v rodni Maribor, v službo odgovorne urednice Večera.

Na Twitterju jo najdete pod @KatjaSeruga.

Katja Šeruga (foto: Andrej Petelinšek/Večer)
Katja Šeruga (foto: Andrej Petelinšek/Večer)

 

– VIDEO: Z nikabom po Mariboru: “Kaj, če ima bombo?!”

– 061: Robert Farazin (TVbeat) – Zmagal bo tisti, ki bo ponudil Google AdSense za TV

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”

0 replies on “068: Katja Šeruga (Večer) – Delati več z manj”