070: Ta teden z Juretom Godlerjem in Sašom Brazom – Mi se ne zadržujemo. Nikoli!

Jure Godler (foto via planet.si)

Z voditeljem Juretom Godlerjem in kreativnim producentom Sašom Brazom o ustvarjanju oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. Pogovarjamo se o piškotkih za občinstvo. In politični satiri v Sloveniji. Pred poslušanjem se posvetujte z vašo pravno službo.

Vabljeni_e na Metin čaj!

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Jure Godler (foto via planet.si)
Jure Godler (foto via planet.si)
Sašo Braz
Sašo Braz (foto: osebni arhiv)

Jure Godler – so-avtor in voditelj oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem. Na Twitterju je @juregodler.

Sašo Braz – anglofil in in stultofob. Kreativni producent po nazivu, želi pa biti čim bolj produktiven kreativec. Avtor bloga Renton, na Twitterju je @JsSmRenton.

 

Kje so meje satire?

– Zakaj nisem ponosen na Tino Maze?

blog Renton

– Kdo so lastniki slovenskih medijev?

YouTube kanal Ta teden z Juretom Godlerjem

– Ta Teden: Vse polomije Slovenske vojske

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”

0 replies on “070: Ta teden z Juretom Godlerjem in Sašom Brazom – Mi se ne zadržujemo. Nikoli!”