071: Boštjan Gorenc (Pižama) – Silvestrski poljub

(foto: lumpi via Pixabay)

O zabavnih oddajah na slovenskih televizijah, produkciji ziheraških vsebin in inovativnejših programskih konceptih. Kdo si upa in kakšnim šalam se radi smejemo Slovenci in Slovenke. Na koncu sta vedno dve poti. 

Vabljeni_e na #MetinČaj!

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Boštjan Gorenc - Pižama (foto: osebni arhiv)
Boštjan Gorenc – Pižama (foto: osebni arhiv)

Boštjan Gorenc – Pižama – človek s črkami, stand-up komik in prevajalec. Na Twitterju se skriva pod @Pizama, njegove zapise lahko berete v Špehšpilji, skupaj z Anžetom Tomićem pa ustvarjata Glave, podcast za legitimno preživljanje prostega časa. Dvakratni nosilec naslova SSOL in ponosen lastnik bronastega delfinčka za petminutno plavanje mrtvaka v morju. Na Twitterju je @Pizama.

 

Resničnostna pomlad

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”

0 replies on “071: Boštjan Gorenc (Pižama) – Silvestrski poljub”