077: Gorazd Slak (Planet TV) – Ena žlehtna štorija

S programskim direktorjem Planet TV o tem, kaj Slovenci in Slovenke res radi gledamo. Ne, to ni seks, pove. Razložimo fenomen resničnostnih šovov in izvemo, kako se delajo igrane serije.

Klepetamo tudi o neizprosni bitki s PRO PLUS, ponudimo brezplačen priročnik za dober napovednik in izvemo, s katerimi filmi vedno, ampak res vedno zmagaš. Steven Seagal je kralj!

#MetinČaj

Subscribe to

Metin čaj

Or subscribe with your favorite app by using the address below

 

Gorazd Slak
Gorazd Slak

Gorazd Slak – pred kratkim je ugotovil, da bo letos minilo že 20 let, kar se aktivno ukvarja s televizijo. Ne samo v Sloveniji, svoje znanje je uporabljal tudi na Slovaškem, Madžarskem, v Srbiji, Bosni, Makedoniji, na Hrvaškem … Trenutno je programski direktor na Planet TV.

 

– The Big Bang Theory

Steven Seagal

– Netflix and chill

– 070: Ta teden z Juretom Godlerjem in Sašom Brazom – Mi se ne zadržujemo. Nikoli!

Bučke

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”

Več od Metina lista

Ponovitev neke zahteve

Postalo je neprijetno. Svoboda se je izkazala za preveč zahtevno in osvobodili...
Beri dalje