077: Gorazd Slak (Planet TV) – Ena žlehtna štorija

S programskim direktorjem Planet TV o tem, kaj Slovenci in Slovenke res radi gledamo. Ne, to ni seks, pove. Razložimo fenomen resničnostnih šovov in izvemo, kako se delajo igrane serije.

Klepetamo tudi o neizprosni bitki s PRO PLUS, ponudimo brezplačen priročnik za dober napovednik in izvemo, s katerimi filmi vedno, ampak res vedno zmagaš. Steven Seagal je kralj!

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Gorazd Slak
Gorazd Slak

Gorazd Slak – pred kratkim je ugotovil, da bo letos minilo že 20 let, kar se aktivno ukvarja s televizijo. Ne samo v Sloveniji, svoje znanje je uporabljal tudi na Slovaškem, Madžarskem, v Srbiji, Bosni, Makedoniji, na Hrvaškem … Trenutno je programski direktor na Planet TV.

 

– The Big Bang Theory

Steven Seagal

– Netflix and chill

– 070: Ta teden z Juretom Godlerjem in Sašom Brazom – Mi se ne zadržujemo. Nikoli!

Bučke

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”

0 replies on “077: Gorazd Slak (Planet TV) – Ena žlehtna štorija”