094: Nina Kojima (RTV) – Brexit

V zadnji epizodi tretje sezone podkasta Metin čaj z londonsko dopisnico RTV Slovenija o Brexitu in vlogi angleških medijev. 

#MetinČaj

 

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Nina Kojima (foto: osebni arhiv)
Nina Kojima (foto: osebni arhiv)

Nina Kojima – živi v Londonu od leta 2003. Vneto se potika po westminsterskih restavracijah, knjižnicah in klubih, kjer se končajo in začnejo afere v “Hiši kart”, zato dobro ve, o čem poroča za nacionalno RTV Slovenija. Prepričana je, da ji bo nekoč uspelo pristati na Luni.

 

– Dobrodošli v džungli: Seksizem naš vsakdanji

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

————————–

 

US-embassy ALT“This project was funded, in part, through a U.S. Embassy grant. The opinion, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Authors and do not necessarily reflect those of the Department of State”.

0 replies on “094: Nina Kojima (RTV) – Brexit”