097: Rachel Maddow (MSNBC) – House of Cards

Z Rachel Maddow, ameriško televizijsko zvezdnico, o predsedniških volitvah v ZDA, Melaniji in Donaldu Trumpu, Hillary Clinton, progresivni Ameriki, moderiranju predsedniških debat in odgovornosti medijev za ameriški predvolilni cirkus, ki ga spremljamo že poldrugo leto.

Nasvet epizode: če si nemiren ali nemirna, pojdi loviti ribe.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

(foto via Twitter @maddow)
(foto via Twitter @maddow)

Gostja: Rachel Maddow, voditeljica z Emmyjem nagrajene oddaje na ameriški kabelski televiziji MSNBC – “The Rachel Maddow Show”. V eni najpopularnejših ameriških oddaj (več TU), ki v ZDA pokrivajo politiko, se vsak dan loteva pomembnejših zgodb dneva, v živo klepeta z gosti, objavlja poglobljene analize in pokriva zgodbe, ki jih druge televizije morda spregledajo.

Maddow je tudi avtorica knjige DRIFT: The Unmooring of American Military Power (2012). Več o Rachel TU, na Twitterju pa jo najdete pod @maddow.

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

——————–

 

– Tretja sezona podkasta Metin čaj

– Druga sezona podkasta Metin čaj

0 replies on “097: Rachel Maddow (MSNBC) – House of Cards”