098: Robi Poredoš (STA) – Volitve kot vroče žemljice

Robi Poredoš (foto: osebni arhiv)

Z Robijem Poredošem, dopisnikom STA iz New Yorka, o finišu ameriških predsedniških volitev. Kateremu kandidatu oz. kandidatki so najbolj naklonjeni ameriški Slovenci in kaj se je zares zgodilo z neuspelo kandidaturo Danila Türka. 

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Robi Poredoš (foto: osebni arhiv)
Robi Poredoš (foto: osebni arhiv)

Gost: Robi Poredoš – od decembra 1997 dopisnik STA iz New Yorka. Pred tem pa novinar časopisov Slovenec in Republika, televizije Kanal A, Slovenske tiskovne agencije v Sloveniji, vmes poseben sodelavec revije 7D, časopisa Delo, pomurskega Vestnika in POP TV.

Ponosen član društva pobratenih mest Bethlehem v Pensilvaniji in Murske Sobote v Sloveniji :) ter bolj ali manj reden zvonar slovenske cerkve Sv. Cirila v New Yorku, ki sicer nima zvona. 

 

– Carpetbagger

073: Robi Poredoš (STA) – It’s gonna be huuuuuge!

– 060: Angie Drobnic Holan (PolitiFact.com) – Liar, liar, pants on fire!

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

——————–

 

– Tretja sezona podkasta Metin čaj

– Druga sezona podkasta Metin čaj

0 replies on “098: Robi Poredoš (STA) – Volitve kot vroče žemljice”