101: Darja Groznik (Radio Slovenija) – Vsak, ki nekaj objavi, še ni novinar

Darja Groznik (foto: osebni arhiv)

Z Darjo Groznik o tem, v kakšni formi so slovenski mediji. Pogovarjamo se o pomenu razkritij ekipe Ekstravizorja v Tarči, o predlogih medijske strategije, ki ne ve čisto dobro, kaj bi rada bila, o prihodnosti RTV, največje medijske hiše pri nas, ter o tem, zakaj je v času, ko lažne novice lezejo iz vseh por še toliko bolj pomembno medijsko opismenjevanje.

Vabljeni in vabljene na #MetinČaj!

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Gostja: Darja Groznik, urednica uredništva za večerni in nočni program 1. Programa radia Slovenija, pred tem odgovorna urednica 1. Programa radia Slovenija, še pred tem urednica Studia ob sedemnajstih, še prej pa dolgoletna urednica Vala 202. Tudi predsednica Zveze prijateljev mladine Slovenije.

 

Festival Naprej

Diagnoza: Provizije (Tarča)

Ekstravizor

– Druga verzija medijske strategije

Časoris

 

————————–

METIN ČAJ je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na @metinalistaFacebook strani in info@metinalista.si. HVALA!

——————–

– Tretja sezona podkasta Metin čaj

– Druga sezona podkasta Metin čaj

 

Če vam je všeč delo Metine liste, nas lahko tudi podprete. Z vašo INVESTICIJO bo Meta vedno sveža. Hvala!
0 replies on “101: Darja Groznik (Radio Slovenija) – Vsak, ki nekaj objavi, še ni novinar”