112: Miša Molk (RTV SLO) – Slovenié, douze points

Foto: Yaroslav Dorn via Wikimedia.

S televizijko Mišo Molk, ki je vrsto let komentirala evrovizijski izbor in aktivno sodelovala tudi pri njenih pripravah in izvedbi, o tem, kaj je v ospredju in ozadju takšnih spektaklov.  

Vse, od organizacije in produkcije izbora, kakovosti pesmi, jezikov, v katerih pojejo, do izvajalcev in izvajalk ter poznavalcev in poznavalk vseh vonjev, barv in okusov. Evrovizijo oz. Evrosong tokrat podoživimo tudi z zvokom. Zelo avtentično!

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

Gostja: Miša Molk. Televizijska osebnost. Voditeljica oddaje Zgoraj brez in podkasta Govori molk. Urednica, scenaristka in voditeljica na TV SLO; odgovorna urednica Športnih in Razvedrilnih programov TV SLO (1996−2004 ); prva  varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV SLO. Všeč so ji češnje, ko ji bingljajo za ušesi, ljudje, ki govorijo tiho in ne preveč, zalepi se na sočen slog in ironijo. Piše in sliši, ko posluša. Na Twitterju jo najdete pod @misamolk.

– 049: Res je! – Miša Molk (RTV SLO)

RTV Evrovizija

Govori molk

Zgoraj brez

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo.

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Če vam je všeč delo Metine liste, nas lahko tudi podprete. Z vašo INVESTICIJO bo Meta vedno sveža. Hvala!
0 replies on “112: Miša Molk (RTV SLO) – Slovenié, douze points”