129: Marko Zorić (BBC YouTube) – 101 nasvet o tem, kako uspeti na YouTube

Foto: Miriam T. Možgan.

Z urednikom BBC-jevega YouTube kanala o video vsebinah, s katerimi lahko uspeš na YouTube-u, po Facebooku drugem najbolj priljubljenem družbenem omrežju na svetu.

Kaj gledalci in gledalke najraje gledajo, na kaj se najbolj aktivno odzivajo in sploh, kako učinkovito vključevati občinstvo. Naj bo video horizontalen ali vertikalen, v kolikšni meri je uspeh na YouTube odvisen od kakovosti posnetkov, kakšna je optimalna dolžina, kako pomembna je digitalna optimizacija, kako upravljati s komentarji …  

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MARKO ZORIĆ – Hanging out with @BBCStories otherwise #YouTube Editor & social video lead. Previously @MTV & @abc. Cooking & eating is nice so he does a lot of it. On Twitter: @MarkoZoricNews.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Če vam je všeč delo Metine liste, nas lahko tudi podprete. Z vašo INVESTICIJO bo Meta vedno sveža. Hvala!
0 replies on “129: Marko Zorić (BBC YouTube) – 101 nasvet o tem, kako uspeti na YouTube”