130: Denis Oštir (24ur.com) – Najbolj obiskana slovenska medijska spletka

Redakcija 24ur.com (foto: Denis Oštir).

Z odgovornim urednikom spletnih 24ur o ustvarjanju najbolj obiskane medijske spletne strani v Sloveniji.

Kaj se najbolj bere in kdaj, o novinarstvu kot zagotavljanju servisnih informacij, o tem, kako drugačen pogled na delo imajo milenijci, kam gredo mediji v prihodnje.

#MetaPHoDcast

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

DENIS OŠTIR – Že skoraj 20 let v medijih. Od poročevalca na lokalnem časopisu Naš Čas in Radio Velenje preko POP TV do odgovornega urednika 24ur.com. 24/7 živi novinarstvo in golta medije. Ureja lokalno, strategira globalno. Po novem z mediji komunicira o korporativnih stvareh. V Gorenju. Na Twitterju ga najdete pod @kricac.

 

Raziskava MOSS, podatki za november 2017 (vir: MOSS)

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Če vam je všeč delo Metine liste, nas lahko tudi podprete. Z vašo INVESTICIJO bo Meta vedno sveža. Hvala!
0 replies on “130: Denis Oštir (24ur.com) – Najbolj obiskana slovenska medijska spletka”