145: Suzana Lovec (POP TV) – “Zahtevnih” tem ni, so samo dobri ali slabi prispevki

Suzana Lovec (foto: POP TV).

Z urednico Suzano Lovec o ustvarjanju rubrik 24ur Fokus in 24ur Inšpektor ter rušenju mitov o tem, kaj ljudje (ne)radi gledajo.

O kadrovski zasedbi in času, ki ga namenjajo poglobljenim preiskavam, odzivih občinstva in gledanosti daljših televizijskih prispevkov, odhodih iz novinarstva in tudi o tem, kaj bi bilo po njenem treba narediti, da bi bili mediji v boljšem stanju.

#MetinČaj

Subscribe to
Metin čaj

Or subscribe with your favorite app by using the address below

 

SUZANA LOVEC – Urednica rubrik 24ur Fokus in 24ur Inšpektor, ki ju je Društvo novinarjev Slovenije (DNS) leta 2016 nagradilo s priznanjem Watchdog za izjemne novinarske dosežke.

Kot novinarka je delala prispevke za Studio City, kasneje pokrivala politiko za časopis Dnevnik, nato je bila novinarka za podpročje politike na POP TV, kratek čas tudi redaktorica in voditeljica. Bila je tudi urednica oddaje Epilog, ki ji je leta 2014 DNS podelilo priznanje Watchdog. Na Twitterju jo najdete pod @SuzanaLovec.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj