146: Petra Sovdat (Finance) -Ampak to niso buče

Petra Sovdat, novinarka in komentatorka Financ (foto: Aleš Beno, Finance).

Od prepevanja v zboru Perpetuum Jazzile do novinarskega deska na Financah, kako je družboslovka, ki si nikoli ni predstavljala, da bo kdaj vzljubila številke, svojo profesionalno kariero posvetila prav temu.

S Petro Sovdat o novinarstvu in ženskah v medijih, poslovnih modelih, o tem, kdo so idealni sogovorniki oz. sogovornice, o pokrivanju pajdaškega kapitalizma, posledicah, pritiskih in grožnjah z odpuščanji.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

PETRA SOVDAT – Novinarka po DNK, ki zase pravi, da je firbec “her middle name”. Novinarka in komentatorka časnika Finance. Družboslovka, ki si v življenju ni predstavljala, da bo vzljubila številke, kaj šele tek #zasekundegre :). Na Twitterju jo najdete pod @petrasovdat.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “146: Petra Sovdat (Finance) -Ampak to niso buče”