149: Antiša Korljan (Primorske novice), Andraž Zorko (Valicon) – Lokalne volitve 2018

Foto: Rose Elena via Unsplash.

Od Bandellija in Šarčeve vlade do lokalnih volitev 2018 ali kako se je znašla Kalifornija v Kopru in kaj dela Florida v Postojni.

Skupaj s komentatorjema Korljanom in Zorkom razmišljamo o tem, kakšen zalogaj so volitve v občinah za regionalne medije in kako strankarska politika deluje na lokalnem nivoju, kdo nas je prepričal s plakati in marketinškimi kampanjami in še, kako bi lahko vseh 212 občin izrisali tako, da bi prav vse mejile na tujino.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

ANTIŠA KORLJAN – odgovorni urednik dnevnika Primorske novice (2014 -). Pred tem pa tudi urednik in komentator na časniku Dnevnik (2003 – 2011), novinar in komentator dnevnika Finance (2001 – 2003), dopisnik slovenske sekcije radijske postaje Radio Voice of America (1997), novinar na POP TV (1997 – 2000) in dnevniku Republika (1992 – 1996). Na Twitterju ga najdete pod @Korljan.

ANDRAŽ ZORKO – ustanovitelj in partner v družbi Valicon. Predstavnik tistih, ki imajo vpogled v potrošnika, znamke, oglase, medije, izdelke in storitve. Raziskovalec po duši, svetovalec po meri. Specialist za številke, lestvice in razvrstitve. Ljubitelj globljih vpogledov v »stvari« na eni in pogleda z distance na drugi strani. Mediji od časopisa na papirju do tviterja na telefonu. Na Twitterju ga najdete pod @Andrazus.

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “149: Antiša Korljan (Primorske novice), Andraž Zorko (Valicon) – Lokalne volitve 2018”