154: Ksenija Benedetti (Protokol) – Spoštovani gospod predsednik vlade, dragi Marjan

Vir: www.protokol.si.

Ksenija Benedetti je bila kar 18 let šefinja Protokola Republike Slovenije. To je 18 let protokolarnih dogodkov, obiskov na najvišji ravni, proslav, sprejemov in najrazličnejših srečanj.

V prvi epizodi novega leta z nami deli izkušnje rokovanja z državniki in državnicami z vsega sveta. Je dandanes protokol bolj ali manj zategnjen, kako vešča je pri tem slovenska politična elita, kdo najspoštljiveje komunicira in kakšne zgodbe zares zanimajo medije. Za dobro mero tudi o rektalnem alpinizmu in višinski bolezni.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

KSENIJA BENEDETTI – Nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini.

Pripravila in izvedla je več kot 300 mednarodnih obiskov in mednarodnih srečanj na najvišjem nivoju, več kot 1000 protokolarnih dogodkov in 60 državnih proslav. Za svoje delo je prejela številna zahvalna pisma in pohvale, od ameriške Bele hiše do britanskega dvora. Več o njeni karieri lahko preberete TU. Benedetti je tudi predavateljica in kolumnistka za Primorske novice, na Twitterju pa jo najdete pod @KseniaBenedetti.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “154: Ksenija Benedetti (Protokol) – Spoštovani gospod predsednik vlade, dragi Marjan”