156: Tamara Langus (Centrifuzija) – Makrame, vrvice in pajki

Tamara Langus (foto: Teja Ideja).

Kdo je spletni vplivnež oz. vplivnica, kdaj to postaneš, koliko ljudi ti mora slediti, kakšni so zaslužki in promocijske strategije, o tem s Tamaro Langus. Skupaj se čudimo odsotnosti nadzora in regulacije tega medijskega področja ter razvijemo čudovito poslovno idejo, v kateri veščine makrameja prepletemo z izzivanjem pajkov.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

TAMARA LANGUS – Komunikologinja, ki se zadnjih 11 let ukvarja predvsem s spletnim marketingom. Pred tem je bila tekstopiska v oglaševalskih agencijah in spletna urednica v spletnih agencijah. Zadnjih šest let je delala kot svetovalka za spletni marketing in urednica družbenih omrežij pri Turizmu Ljubljana, kjer dosega odlične rezultate, ki so še dodatno krepili mednarodno prepoznavnost Ljubljane. Za podjetja pripravlja izobraževanja o poslovnem komuniciranju prek družbenih omrežij in o marketingu z vplivneži.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “156: Tamara Langus (Centrifuzija) – Makrame, vrvice in pajki”