162: Tatjana Tanackovič (Nedeljski dnevnik) – Inštitucija v slovenskem prostoru

Tatjana Tanackovič (foto: osebni arhiv).

Nedeljski dnevnik je najbolj bran tednik in drugi najbolj bran časopis v Sloveniji. Te dni dobiva osveženo preobleko in vsebino.

Kdo so njihovi bralci in bralke, kakšne teme jih zanimajo in sploh, kako teče ustvarjanje v mediju, ki ima v slovenskem prostoru posebno mesto.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

TATJANA TANACKOVIČ – Dolgoletna dopisnica Dnevnika iz Kopra, med leti 2014 in 2015 novinarka Primorskih novic, zdaj pa urednica notranje politike in gospodarstva na Dnevniku, pomočnica odgovornega urednika Dnevnika Mirana Lesjaka in od leta 2017 tudi odgovorna urednica najbolj branega tednika v državi, Nedeljskega dnevnika, in Razvedrila. Na Twitterju je @Tanackovic.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “162: Tatjana Tanackovič (Nedeljski dnevnik) – Inštitucija v slovenskem prostoru”