166: Jure Gostiša (Finance, Bonnier) – Nihče nas ne bere, razen tisti, ki nas

Jure Gostiša (foto: osebni arhiv).

O poslovnih vidikih upravljanja z mediji in digitalni preobrazbi časnika Finance. Kakšne so naše navade na spletu, koliko beremo in kaj smo pripravljeni plačati.

V posebni rubriki Checkfacting pa o upravljanju z medvedom in volkom pri nas ter evropskih politikah ohranjanja divjih zveri.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

JURE GOSTIŠA – Direktor digitala pri Časniku Finance ter Head of Data & Analytics na skupini Bonnier B2B. Lociran v desetih evropskih prestolnicah, kjer večinoma pomaga upokojevati časopise. Na Twitterju je @gustlovina.

 

Gost v rubriki Checkfacting:

TOMAŽ SKRBINŠEK – Raziskovalec na Oddelku za biologijo, Katedra za ekologijo in varstvo okolja na Biotehniški fakulteti.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Rubrika podkasta Checkfacting o preverjanju dejstev nastaja v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “166: Jure Gostiša (Finance, Bonnier) – Nihče nas ne bere, razen tisti, ki nas”