167: Guillaume Daudin (AFP Fact Check) – Naše občinstvo preverjanje dejstev zelo zanima

Guillaume Daudin, AFP Factuel (foto: osebni arhiv).

CheckFactamo projekt AFP Fact Check, ki je v letu in pol iz enega zrasel v 20 in več.

Kako deluje, kakšna je metodologija, česa so se doslej naučili in katera preverjanja evropskih zgodb so bila najodmevnejša.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

GUILLAUME DAUDIN – Novinar Agence France-Presse (AFP) in vodja projekta preverjanja dejstev na AFP Fact Check, francoska edicija. Na Twitterju je @GuillaumeDaudin.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Rubrika podkasta CheckFacting o preverjanju dejstev nastaja v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “167: Guillaume Daudin (AFP Fact Check) – Naše občinstvo preverjanje dejstev zelo zanima”