171: Monika Weiss (Pritličje), Kristina Božič (Večer)

Monika Weiss (levo), Kristina Božič (desno).

Okoljevarstvena vprašanja – koliko je v medijih posluha za tovrstno tematiko, kakšni so odzivi bralstva, lobistični pritiski in reakcije lokalnih medijev.

#MetinČaj #CheckFacting

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MONIKA WEISS – Novinarka. Potem, ko se je skoraj 15 let na časniku Finance profesionalno ukvarjala z gospodarskim okoljem, se zdaj, ko je na svobodi, ukvarja z okoljem. Noro, pravi.

KRISTINA BOŽIČ – Pravnica, ki trenutno dela kot novinarka pri časopisu Večer.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Rubrika podkasta CheckFacting o preverjanju dejstev nastaja v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “171: Monika Weiss (Pritličje), Kristina Božič (Večer)”