175: Staš Zgonik (Mladina)

Staš Zgonik, Mladina (foto: osebni arhiv).

O tem, kaj sploh preiskovalno novinarstvo je ali ni, prikritem oglaševanju, znanosti v medijih in medijih v znanosti ter pokrivanju tako kompleksnih tem, kot so podnebne spremembe, cepljenje ali GSO.

#MetinČaj #CheckFacting

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

STAŠ ZGONIK – Letnik 1982. Zadnjih 12 let novinar pri tedniku Mladina, osnove novinarstva spoznaval v dnevno-informativni redakciji na Radiu Slovenija. Priljubljene teme: znanost, okolje, medicina, energetika, kmetijstvo, občasno tudi šport. Zadnje čase največ pozornosti namenja podnebnim spremembam. Na Twitterju ga najdete pod @SZgonik.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Rubrika podkasta CheckFacting o preverjanju dejstev nastaja v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “175: Staš Zgonik (Mladina)”