185: Martin Hergouth (Razpotja) – Načrtno gradimo nevtralen teren

Martin Hergouth, odg. urednik Razpotij (foto: osebni arhiv).

O ustvarjanju revije, ki je zasnovana kot javni prostor, v katerem se srečujejo različna stališča. Kakšni so izzivi, s katerimi se srečujejo, kdo so njihovi naročniki oz. naročnice, kako širok ali ozek je prostor, ki v Sloveniji omogoča argumentirano razpravo.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MARTIN HERGOUTH – Odgovorni urednik revije Razpotja – pa tudi publicist in prevajalec. Po izobrazbi filozof in sociolog kulture ter trenutno še doktorski kandidat iz filozofije. Na Twitterju je @MHergouth.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Rubrika podkasta CheckFacting o preverjanju dejstev nastaja v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji. Stališča avtorjev in gostov ne odražajo nujno uradnih stališč Evropske komisije.

0 replies on “185: Martin Hergouth (Razpotja) – Načrtno gradimo nevtralen teren”