191: Goran Vojnović (Dnevnikov objektiv) – Nekoč sem bil trol

Goran Vojnović (foto: Žiga Culiberg)

O pisanju kolumen, stanju v medijih, predvidljivostih vladanja Janeza Janše, protestih in scenarijih za tektonske premike. Z imenitnim vpogledom v življenje in delo enega trola. 🙂

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

GORAN VOJNOVIĆ – Živi in dela v Ljubljani. Večino časa piše, včasih pa tudi kaj zrežira. Med karanteno se ni s prijatelji sprehajal ob Kolpi, tašči kosil trave ali kako drugače kršil uredb vlade RS. Po koncu karantene je najprej zamenjal gume na avtu, potem pa je šel k frizerju. Ministrstvu za kulturo v krizi pomaga tako, da mu je zamaknil rok izplačila več svojih honorarjev.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si.

#MetinČaj

0 replies on “191: Goran Vojnović (Dnevnikov objektiv) – Nekoč sem bil trol”