192: Lenart Kučić (Pod črto) – Pri medijih je še vedno ključno lastništvo

Lenart Kučić (foto: osebni arhiv)

O preiskovanju lastništev slovenskih medijev, splošnem (ne)razumevanju medijskega trga in stanja v žurnalizmu ter iskanju rešitev.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

LENART KUČIĆ – Novinar na preiskovalnem mediju Pod črto, predavatelj in voditelj podkastov. V medijih sodeluje še pri Razpotjih in Disenzu, kjer je član uredniškega odbora. Zadnji dve leti se raziskovalno znova ukvarja z lastništvom v slovenskih medijih in nadaljuje delo, ki ga je s profesorico Sandro Bašič Hrvatin začel pred več kot petnajstimi leti. Na Twitterju je @ljkucic.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si.

#MetinČaj

0 replies on “192: Lenart Kučić (Pod črto) – Pri medijih je še vedno ključno lastništvo”