195: Luka Renko in dr. Zarja Muršič (Sledilnik)

Vir: https://www.youtube.com/watch?v=T9ndfXNiDwo&feature=emb_title.

O razumevanju podatkov, komuniciranju v času novega koronavirusa, aplikaciji #OstaniZdrav in projektu Sledilnik, ki je nekaj najboljšega, kar smo dobili s Covid-19.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

LUKA RENKO – Pobudnik projekta Sledilnik.org, tisti, ki dnevno predvsem obdeluje podatke in podatkovne modele. Sicer pa investitor in mentor pri Silicon Gardens skladu, svetovalec/coach vodjem v hitro rastočih podjetjih, kjer poskuša deliti svoje izkušnje iz časov, ko je vodil velike razvojne ekipe. Trenutno v upanju čaka na petek in si želi, da obrnemo krivulje. Na Twitterju ga najdete pod @LukaRenko.

DR. ZARJA MURŠIČ – V koronačasu se je pridružila spletni skupnosti Sledilnik, za Radio Študent je skupaj z drugimi sodelavkami in sodelavci znanstvene redakcija ustvarjala široko paleto vsebin o pandemiji, pripravila je tudi nekaj zapisov na to temo za Metino listo (o zanesljivosti seroloških testov, ki so bili uporabljeni v raziskavi o razširjenosti COVID-19 v Sloveniji in o prihodnosti pandemije). Sedaj nesrečna ugotavlja, da jo je poleti upravičeno skrbela jesen. Na Twitterju jo najdete pod @piskotk.

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si.

#MetinČaj

0 replies on “195: Luka Renko in dr. Zarja Muršič (Sledilnik)”