196: Boštjan Videmšek – Urednik bi bil, če bi lahko sestavil svojo ekipo

Boštjan Videmšek (foto: Jana Jocif).

O prehodu iz vojnega v okoljsko novinarstvo, sodelovanju s priznanim fotografom Matjažem Krivicem, pogovarjamo se tudi o eroziji zaupanja v medije in novinarstvo ter njegovi zadnji knjigi Plan B.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

BOŠTJAN VIDEMŠEKdolgoletni krizni poročevalec Dela in številnih tujih medijev. Je avtor šestih knjig, zadnji dve sta Dispatches from the Frontlines of Humanity (Cambridge) in Plan B: Pionirji boja s podnebno krizo in prihodnost mobilnosti. Iz vojn v podnebno krizo. Vmes pa še dve gledališki predstavi – Rokova modrina in Lau(f) Story. Na Twitterju ga najdete pod @bosthi.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si.

#MetinČaj

0 replies on “196: Boštjan Videmšek – Urednik bi bil, če bi lahko sestavil svojo ekipo”