197: Tanja Barašin (Radio Sora)

Tanja Barašin (foto: osebni arhiv).

Radio Sora letos praznuje 40 let delovanja. Z dolgoletno urednico klepetamo o tem, kako je delati lokalni radio, kaj so prednosti in izzivi, s katerimi se srečujejo.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

TANJA BARAŠIN – Korošica, naturalizirana Gorenjka že skoraj 30 let, 16 let odgovorna urednica Radia Sora. Prve novinarske korake je naredila na Koroškem radiu, se skoraj desetletje kot honorarka kalila na Valu 202, nato skočila v piarovske vode, pred 16-imi leti pa spet zajadrala na radio. Klepetava, pogosto nasmejana, kdaj tudi tečna, mama, sprehajalka domačega psička, občasno evakuira na Goričko, baterije pa polni s knjigami in plesom.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “197: Tanja Barašin (Radio Sora)”