199: Jure Brankovič (UKC Ljubljana) – Ključno je zaupanje

Jure Brankovič, vodja Službe za odnose z javnostmi UKC Ljubljana (foto: osebni arhiv)

Z vodjo službe za odnose z javnostmi UKC Ljubljana o komuniciranju v času novega koronavirusa.

S čim se ukvarjajo na dnevni ravni, kako se zmenijo, kdo od strokovnega osebja bo komuniciral z mediji in kdaj, kako nanje pritiskajo lobiji, kakšni so izzivi, ko gre za varovanje osebnih podatkov in kaj so se naučili iz prvega vala.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

JURE BRANKOVIČ – Vodja službe za odnose z javnostmi UKC Ljubljana. Prvo objavo (o raciji v njegovih rodnih Fužinah) je zabeležil v Dnevniku in tako postal poročevalec ljubljanske redakcije, kariero nadaljeval na Delu in v oddaji 24ur na POP TV, kjer je kot specialist za obrambo poročal iz Afganistana, Čada in Libanona. V času urednice Špele Šipek in Ilinke Todorovski je štiri leta streljal s Tarčo na RTV Slovenija do oktobra 2018. Kot novinar iz jugovzhodne Evrope je občasni pisec za osrednji estonski dnevnik Postimees. Rad bere, doma mu krajšajo čas tri gospodične – ena novinarka in dve, ki napovedujata, da bi to lahko postali. Na Twitterju ga najdete pod @JureBrankovic.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “199: Jure Brankovič (UKC Ljubljana) – Ključno je zaupanje”