200: Slavko Jerič (MMC RTV) – Excel je moj najboljši prijatelj

Slavko Jerič (foto: osebni arhiv).

Z avtorjem podkasta Številke o številkah v medijih, kako dobro jih razumemo in uporabljamo. Tudi o izkušnjah s podkastanjem, izbiri gostujočih, ekstremih in imenitni pobudi #PohvalaNaDan.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

SLAVKO JERIČ – Po izobrazbi matematik in psiholog, ki se je našel v novinarstvu. Na MMC RTV Slovenija deluje kot športni novinar in kolumnist. Rad pogleda dober film, prebira poezijo in ima precej veselja do vesolja. Na Twitterju ga najdete pod @lavkeri

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “200: Slavko Jerič (MMC RTV) – Excel je moj najboljši prijatelj”