202: Matjaž Zorec, Vid Bešter (Radio Študent) – Najmočnejši na svetu

Matjaž Zorec in Vid Bešter (foto: arhiv RŠ).

O ustvarjanju programa na Radiu Študent, ki je že desetletja valilnica vrhunskih medijskih kadrov. Z gostoma tudi o kritiki medijev danes, menjavah generacij, izobraževalnih delavnicah ter večnem vojnem stanju.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MATJAŽ ZORECOdgovorni urednik Radia Študent, njegov dolgoletni sodelavec. Avtor knjige Troheji in radijske oddaje Literarni incest.

VID BEŠTERUrednik Redakcije za kulturo in humanistične vede na Radiu Študent, njegov nekajletni sodelavec. Tudi literarni kritik in soredaktor oddaje Tu pa tam. Avtor kritike knjige Troheji.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “202: Matjaž Zorec, Vid Bešter (Radio Študent) – Najmočnejši na svetu”