205: Irena Štaudohar (Delo) – Hitro pišem in glasno tipkam

Foto: Irena Štaudohar (foto: osebni arhiv).

O kulturi na Slovenskem in po slovensko. Ena najvidnejših časopisnih novinark pri nas o svojem novinarskem delu in urednikovanju, o dojemanju sodobne umetnosti in sodelovanju z legendarno Nevenko Koprivšek. Kako se je rodil Carpe Diem, kje dobi ideje za svoje tekste in kako globalne frajerje in frajerke pred mikrofon.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

IRENA ŠTAUDOHAR – Dramaturginja. Bila je urednica revije Maska, kasneje urednica Sobotne priloge Dela, kjer zdaj dela kot novinarka. Izdala je knjigo Magija za realiste, kmalu bo izšla njena nova zbirka esejev z naslovom Kaj hoče ženska.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

 Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “205: Irena Štaudohar (Delo) – Hitro pišem in glasno tipkam”