206: dr. Barbara Rajgelj (Pritličje) – Najprej se opravičite, potem pa govorite

Dr. Barbara Rajgelj (foto: osebni arhiv).

O vlogi medijev v družbi, pravici do javne besede, svobodi govora in zamejevanju greznic sovraštva na družbenih omrežjih. Zakaj potrebujemo Pritličje, Pravno mrežo za varstvo demokracije in festival Grounded. 

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

DR. BARBARA RAJGELJ – Docentka za pravne predmete na FDV UL. Raziskovalno se ukvarja z antidiskriminacijskim pravom, industrijskimi odnosi, delovnimi razmerji, pravom socialne varnosti in družinskim pravom. Je solastnica ljubljanskega lokala in kulturnega centra Pritličje ter ena od soustanoviteljic Pravne mreže za varstvo demokracije. Na Twitterju je @BRajgelj.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

 Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “206: dr. Barbara Rajgelj (Pritličje) – Najprej se opravičite, potem pa govorite”