207: Sanja Modrić (POP TV)

Sanja Modrić (foto: osebni arhiv).

S priljubljeno televizijko o poti, po kateri hodi kot športna novinarka in voditeljica.

Kako nanjo gledajo in s čim vse se mora ukvarjati kot ženska v pretežno moškem poklicu, o statusu športnega novinarstva med kolegi in kolegicami, ki pokrivajo druga področja, zapostavljenosti športnic v medijih, navijaštvu in košarkarskima fenomenoma Dragić Dončić.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

SANJA MODRIĆ – Športna novinarka in voditeljica ProPlus (24ur POP TV, Kanal A), diplomirana anglistka in novinarka. Angleščina kot B plan v življenju še ni bila potrebna, ker je še vedno z vsem srcem predana športnemu novinarstvu, še posebej košarki. Na Twitterju je @SanjaModric.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

 Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “207: Sanja Modrić (POP TV)”