208: Jasna Zakonjšek (odvetnica) – Včasih je treba narediti še kaj več

Jasna Zakonjšek (foto: osebni arhiv)

O sodnih procesih proti in v obrambo medijem, kakšne so najpogostejše kršitve in trendi zadnjih let.

Z izkušeno odvetnico tudi o tem, katera pravna sredstva imajo na voljo novinarke in novinarji, ko so tarče napadov, in kaj lahko pričakujejo.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

JASNA ZAKONJŠEK – odvetnica in soustanoviteljica Odvetniške pisarne Zakonjšek, v kateri se ukvarjajo tudi z zastopanjem medijskih hiš in novinark ter novinarjev, predvsem ko gre za vprašanja, povezana s svobodo izražanja. Sodelujejo z Društvom novinarjev Slovenije, dejavni pa so tudi v okviru Pravne mreže za varstvo demokracije.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

 Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “208: Jasna Zakonjšek (odvetnica) – Včasih je treba narediti še kaj več”