217: Matjaž Gruden (Svet Evrope) – Vsak lahko naredi nekaj za druge

Foto: Gerd Altmann via Pixabay.

Z direktorjem za Demokratično participacijo pri Svetu Evrope o populizmu v spregi z nacionalizmom, platformi za zaščito novinarjev, publiciranju in novinark ter javnem diskurzu.

Slabih šest let potem, ko smo se o tem že pogovarjali, ugotavljamo, da gredo stvari na slabše. A tudi, da pasivnost ni pravi odgovor.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MATJAŽ GRUDEN – Direktor za demokratično participacijo pri Svetu Evrope, kar vključuje aktivnosti in programe na področju izobraževanja, mladih in kulture. V sklopu direktorata, ki ga vodi, je med drugim tudi Platforma za zaščito novinarjev. Na Twitterju ga najdete pod @MGruden.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “217: Matjaž Gruden (Svet Evrope) – Vsak lahko naredi nekaj za druge”