218: dr. Manca Košir – Samo objeti lahko poletimo

Dr. Manca Košir (foto: Jernej Lasič)

Kmalu bo 60 let, kar se pojavlja v medijih, 25 let je učila na FDV in napisala več kot 1000 intervjujev. Z legendarno profesorico novinarstva se pogovarjamo o medijih, etiki in komuniciranju ter prizadevanjih za medijsko pismenost. Govorimo tudi o minevanju in umiranju, o pravici do poslovitve med epidemijo in odnosu do branja.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

DR. MANCA KOŠIR – Publicistka, avtorica 22 knjig, zadnja, zbirka pesmi Srčnice, je prevedena v nemščino. Srečno ločena žena, mati dveh hčera, babica treh vnukov.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “218: dr. Manca Košir – Samo objeti lahko poletimo”