222: Gregor Bauman (TV Slovenija) – Prav imajo, nismo uravnoteženi!

Gregor Bauman s Heaven 17 (foto: Darja Šter).

Pogovarjamo se o glasbi v medijih in medijih v glasbi. Zakaj ni resne glasbene revije in kam je šla glasbena kritika? Gregor Bauman, ki že desetletja intenzivno spremlja domačo in svetovno glasbeno sceno, pripoveduje o svojem delu, o trendih v glasbi in ozadjih pogovorov s svetovnimi zvezdami.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

GREGOR BAUMANO sebi pisati je najtežje, kaj šele se opisati. Raje vidim, da počno drugi, zlasti tisti s strupenim jezikom. Tako imam občutek, da sem naredil nekaj dobrega. Sicer pa novinar, ki je kolobaril in besedičil v praktično vseh omembe vrednih časopisih v Sloveniji in na koncu pristal na RTV Slovenija, otrok Live Aida, koncertni nomad, scenarist, polrežiser, antifašist in goreč borec proti terorju politične korektnosti in newagerstvu, ki se boji idealnega/harmoničnega sveta, saj bi v njem umrl od dolgčasa. In ki so ga nekoč celo tako napili, da so mu izdali knjigo. No, vrnil sem jim z enako “tekočo” mero. Ker imam še nekaj slame v glavi, me na družbenih omrežjih ne boste našli. Za normalne odnose, z Montyjem Pythonom naprej!

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Značke
0 replies on “222: Gregor Bauman (TV Slovenija) – Prav imajo, nismo uravnoteženi!”