225: Saša Einsiedler – Življenje te v vsakem trenutku ljubi in podpira

Saša Einsiedler (foto: osebni arhiv)

Za sabo ima vrhunsko medijsko kariero, ki jo je začela na radiu in nadaljevala na televiziji. Vodila je celo serijo izjemno priljubljenih zabavnih oddaje na različnih televizijah, danes pa svoje znanje in izkušnje deli v drugih vlogah.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

SAŠA EINSIEDLER – Obraz, ki se ga spomnimo s televizije. Danes pa je mentorica za osebni uspeh, predvsem jo zanimajo človekove globine v smislu prepričanj, ki jih nosimo v sebi. Z različnimi orodji pomaga ljudem prestopati lastne ovire, na delavnicah in predavanjih z navdušenjem deli svoje znanje in izkušnje in zato ni čudno, da so jo leta 2020 z veliko večino izglasovali za predavateljico leta.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

Značke
0 replies on “225: Saša Einsiedler – Življenje te v vsakem trenutku ljubi in podpira”