226: Katja Šeruga (N1 Slovenia) – Čestitam, online ste!

Katja Šeruga, urednica in direktorica najmlajšega medija v Sloveniji, N1 Slovenija (foto: osebni arhiv).

Z urednico in direktorico N1 Slovenija vse o tem, kako je bilo zagnati trenutno najmlajši medijski projekt v Sloveniji.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

KATJA ŠERUGA – Novinarka, urednica, trenutno urednica in direktorica najmlajšega medija v Sloveniji, N1 Slovenija oziroma n1info.si. Letos bo, upoštevaje honorarno delo že med študijem, 26 let v novinarstvu.

Začetki na Večerovem dopisništvu v Ljubljani in hkrati še Studio City na TV Slovenija, po diplomi pripravništvo in zaposlitev na Večeru (dopisništvo Ljubljana), od tam pa na televizijo in sčasoma na položaj odgovorne urednice Večera. V 26 letih je nabrala izkušnje v časopisu, na televiziji in pri vodenju v medijih. Na Twitterju jo najdete pod @KatjaSeruga.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “226: Katja Šeruga (N1 Slovenia) – Čestitam, online ste!”