227: Alenka Kreč Bricelj (Smetumet) – Včasih tudi nagajam

Alenka Kreč Bricelj (foto: Janez Zalaznik)

O komuniciranju okoljevarstvenih tematik, socialnem podjetništvu in imenitnem projektu Smetumet, predvolilnih angažmajih ter kampanji Gremo volit.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

ALENKA KREČ BRICELJ – Skupaj z Majo Rijavec vodi organizacijo Smetumet. Smetumet je dvoživka, ki živi v burnih nevladniških vodah in na trdnih podjetniških tleh. Zadnjih deset let poskuša skozi dizajn razumeti smeti in njim podobne neugodne pojave v svetu. Skupaj z Inštitutom 8. marec in ekipo NVO je delala kampanjo proti škodljivemu zakonu o vodi. Najbolj ponosna je na skupnost krasnih ljudi, ki jih ima okoli sebe. Spanje ji kratijo neprebrane knjige in podnebne spremembe.

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “227: Alenka Kreč Bricelj (Smetumet) – Včasih tudi nagajam”