229: Nika Podakar (Ustavni klub), Jaša Levstik (Volim 2022)

Nika Podakar, Jaša Levstik (foto: osebni arhiv).

S predstavnikoma mlajše generacije o predvolilnih soočenjih, kaj opažata in kaj ju skrbi, zakaj je pomembno voliti in kako dobro po njunem mnenju svoje delo opravljajo mediji.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

NIKA PODAKAR – Študentka 4. letnika Pravne fakultete Univerze v Ljubljani. V svojem prostem času jo zanimajo pravne vsebine iz področja ustavnega prava. Še posebej se ukvarja z volilnim in parlamentarnim pravom ter pravnimi vsebinami povezanimi z delovanjem države. Je soustanoviteljica Ustavnega kluba, kjer se srečujejo študentje s posebnim zanimanjem za ustavno pravo. V zadnjih mesecih se predvsem ukvarja z dejavnostjo priprave predavanj in delavnic o volitvah ter volilnih sistemih, katerih namen je ozaveščati mlade o poteku in namenu volitev ter posredno spodbujati k volilni udeležbi.

JAŠA LEVSTIK – Študent mednarodnih odnosov, projektni vodja Volim 2022, član in bivši predsednik društva Evropski mladinski parlament Slovenije.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “229: Nika Podakar (Ustavni klub), Jaša Levstik (Volim 2022)”