230: Filip Jembrih, Juca Bonaca (AGRFT) – Manj foric in več drznosti

Filip Jembrih, Juca Bonaca (foto: osebni arhiv).

S študentom filmske in TV režije ter študentko produkcije na AGRFT o stanju v industriji ter njunih predstavah o boljšem jutri v filmu, na TV in v medijih.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

FILIP JEMBRIH – Rojen v Brežicah hrvaškim staršem. Nekako nikoli niso uredili njegovega slovenskega državljanstva, zato je za prijatelje še vedno Hrvat. Leta 2012 se je preselil v Ljubljano, da je lahko obiskoval srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo, ki je ni nikoli zaključil. Par let je delal v kuhinji kot pomočnik kuharja, nato je pri 21ih letih opravil splošno maturo in se vpisal na študij filmske in televizijske režije na AGRFT-ju v Ljubljani. Trenutno zaključuje dodiplomski študij s kratkim filmom “Daljne njive”.

JUCA BONACA – Diplomirana komparativistka in študentka prvega letnika produkcije na AGRFT. S producentskim delom se je prvič srečala preko snemanja videospotov za glasbeni kolektiv SBO, v katerem deluje od leta 2015. Trenutno pripravljajo novo plato, ki bo izšla v bližnji prihodnosti.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “230: Filip Jembrih, Juca Bonaca (AGRFT) – Manj foric in več drznosti”