231: Dr. Špela Trefalt (Simmons University) – Prosim, povej mi, kaj misliš

Z nekdanjo TV voditeljico priljubljenih oddaj v devetdesetih, kot sta bili tudi Igre brez meja in Hugo, o tem, s čim se ukvarja danes. O življenju in delu v ZDA, spremljanju medijev in zakaj se moramo naučiti poslušati en drugega do konca.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

DR. ŠPELA TREFALTProfesorica na Simmons University v Bostonu v ZDA. Je tudi executive coach. Predava na področju človeških virov, razvijanja kariere, organizacijskega vedenja, vodenja in projektnega vodenja. Raziskuje ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem ter medčloveške odnose na delovnem mestu. Živi na obali severno od Bostona z možem in dvema hčerkama.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “231: Dr. Špela Trefalt (Simmons University) – Prosim, povej mi, kaj misliš”