232: Lado Ambrožič (Spotikanja) – Še pomnite, tovariši

Lado Ambrožič (foto: osebni arhiv).

Dolgoletni novinar in urednik, avtor številnih oddaj in odmevnih intervjujev, o aktualnem dogajanju na RTV Slovenija, Spotikanjih, politikih, ki bi radi urejali, ter dobrih urednikih oz. urednicah.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

LADO AMBROŽIČ – Dolgoletni novinar in urednik na RTV Slovenija, komentator in voditelj oddaj, avtor uspešnih televizijskih formatov v informativnem programu TVS, med drugim Odmevov, Družinskih zgodb, Polnočnega kluba in Intervjuja. Ob koncu novinarskega dela Varuh pravic gledalcev in poslušalcev, po upokojitvi pa član Programskega sveta RTVS. Avtor dveh knjig – Novljanovo stoletje, 2006, in Spotikanj, 2022. Za svoje delo prejel vrsto novinarskih nagrad in priznanj, na koncu tudi Viktorja revije Stop za življenjsko delo.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “232: Lado Ambrožič (Spotikanja) – Še pomnite, tovariši”