233: Škrabec Arbanas, Jemec, Karoli, Možgan – 50 let Vala 202

Sedi: Mija Škrabec Arbanas. Stojijo (od leve proti desni): Andrej Karoli, Nejc Jemec, Miriam Možgan.

Val 202 je v srednjih letih. Ni več mladenič, a ostaja mladostno razigran, inovativen, prijazen in svež. Val 202 je skorajda 50 let najbolj poslušan radio v Sloveniji. Preživel je prehod iz analognega v digitalno, prehod iz ene države v drugo in prihod komercialnih radijskih postaj. A obstal in ostal skoraj 50 let eden najbolj poslušanih programov v Sloveniji. 16. junija bo dopolnil 50 let.

Gostujoča sovoditeljica Miriam Možgan, ki je kariero začela na Valu 202, se je o Valu 202, njegovih novinarkah in novinarjih, oddajah, smehu, kiksih in tudi nagri pogovarjala z legendarno urednico in novinarko Mijo Škrabec Arbanas, Andrejem Karolijem – glasbenim urednikom in voditeljem ter odgovornim urednikom Nejcem Jemcem.

#MetinČaj

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

MIJA ŠKRABEC ARBANAS – Legendarna urednica in novinarka Val 202.

NEJC JEMEC – Odgovorni urednik Val 202. Na Twitterju je @nejcjemec.

ANDREJ KAROLI – Glasbeni urednik in voditelj. Na Twitterju je @andrejkaroli.

MIRIAM MOŽGAN – Nekdanja Valovka, danes diplomatka. Na Twitterju je @mtm68.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “233: Škrabec Arbanas, Jemec, Karoli, Možgan – 50 let Vala 202”