238: Helena Milinković (RTV Slovenija) – Verjamem v solidarnost

Foto: osebni arhiv HM).

Zaposleni na RTV stavkajo že več kot 110 dni. Po 12. krogih pogajanj z vodstvom pravijo, da se razgradnja RTV nadaljuje, novinarjem in novinarkam pa grozijo z disciplinskimi postopki. Z vodjo stavkovnega odbora Heleno Milinković se pogovarjamo o razlogih za stavko, dezinformacijski vojni proti stavkajočim, izbrisanih oddajah, pritiskih in vulgarnih napadih ter noveli Zakona o RTV.

#MetinČaj S10E3

Metin čaj
Metin čaj
Metina lista

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS).

 

HELENA MILINKOVIČ – Novinarka zunanjepolitične redakcije RTV in predsednica stavkovnega odbora zaposlenih na RTV. Na Twitterju je @helencam.

 

Metin čaj je podkast o medijih, dobrih in slabih praksah, novih tehnologijah in trendih prihodnosti. Gostje v medijih delajo, z njimi živijo in o njih razmišljajo. 

Gostitelja sta Nataša Briški (Metina lista) in Aljaž Pengov Bitenc (Radio KAOS). Komentarji in predlogi dobrodošli tudi na info@metinalista.si. #MetinČaj

0 replies on “238: Helena Milinković (RTV Slovenija) – Verjamem v solidarnost”